Nederlandse Malacologische Vereniging

NMV: dagexcursie Terschelling


Evenementgegevens


Een dag naar Terschelling: dat is goed te doen en reuze interessant. Dubbel programma, dus ook voor liefhebbers van land/zoet. En je kunt er altijd nog een weekend van maken …

Wat de zee betreft bezoeken we uiteraard het strand. Het is hoogtij om 12.50 uur. Aan het eind van de dag kunnen we nog even de pontonsteigers in de haven bekijken. Hier is veel moois te zien.

De liefhebbers van land- en zoetwater maken een slag over het eiland van West naar Midsland en weer terug. Onderweg gaan we op diverse plekken inventariseren, o.a. in de polder van Midsland, om te kijken naar de populatie zoetwatermossels ter plekke.

Vertrek sneldienst uit Harlingen 8.30 uur, aankomst Terschelling 9.15 uur. Voor de terugtocht zijn er diverse mogelijkheden. De laatste is 19.55 uur. Heb je interesse, noteer dan de datum. Tickets kopen kan  online. Het is verstandig de sneldienst vroeg te boeken i.v.m. het gelimiteerde aantal plaatsen. Als je een weekend wilt gaan, boek dan op tijd een overnachting (bij voorkeur in West-Terschelling, daar start en eindigt de dagexcursie).

Aanspreekpunt: Jaap de Boer. Mede-excursieleiding: Wiebe Taekema.

 

Aanspreekpunt: Jaap de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *