Nederlandse Malacologische Vereniging

Boekpresentatie: ‘Basisgids Landslakken’


Evenementgegevens


Op zaterdag 21 oktober 2017 wordt de nieuwe KNNV-basisgids landslakken gepresenteerd. Deze basisgids is een compacte, handzame versie van het landslakkengedeelte van de Veldgids Slakken en Mossels. De basisgids is gericht op eenvoudige en praktische identificatie van landslakken in het veld. Een handige “soortenwijzer” en “matenwijzer” zetten je meteen op het goede spoor en voorkomen onnodig bladeren. De gids is boordevol foto’s van slakken, zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving gefotografeerd, en voorzien van een korte beschrijving.

De presentatie van de gids vindt plaats in het gebouw de “Waterlely” in het Natuurpark Lelystad, Vlotgrasweg 11, Lelystad. Het Natuurpark Lelystad wordt door borden langs de weg aangegeven.

De presentatie start om 13.30 en bestaat uit onder meer twee lezingen en de uitreiking van het eerste exemplaar aan Hennie Roode.

Tijdens de presentatie zullen voor eigen kosten de nodige versnaperingen verkrijgbaar zijn.

Na afloop om circa 16.00 uur is er de mogelijkheid om het Natuurpark te voet te verkennen.

NMV-leden zijn van harte welkom deze presentatie bij te wonen. Toegang gratis, de parkeerkosten voor het verblijf in het Natuurpark bedragen 3 euro. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *