Uitgaven malacalogische vereninging

Uitgaven

De vereniging geeft drie tijdschriften uit: Spirula, Basteria en Vita Malacologica. Deze tijdschiften verschijnen frequent. Nadere informatie over de NMV-tijdschriften, zoals o.a. het tijdschrift-profiel, de samenstelling van de redactie, de richtlijnen voor auteurs, de prijs van losse nummers, titels van bijzondere supplementen en de index, vindt u door op één van de onderstaande afbeeldingen te klikken.

 

Spirula voorjaar2015coverOpmaak 1VM13cover.indd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Incidenteel geeft de NMV andere publicaties uit, zoals zoekkaarten, informatiebladen en jubileumuitgaven en dergelijke.

Daarnaast geeft de NMV eens per maand een digitale nieuwsbrief uit. In de nieuwsbrief staan onder meer aankondigingen van de activiteiten van de vereniging, oproepen van leden, korte berichten van aanverwante organisaties en berichten over schelpen en slakken uit de media. Belangstellenden, ook niet-leden, kunnen zich daar gratis op abonneren. Aan- en afmelden voor de nieuwsbrief kan door een email met uw naam en e-mailadres te sturen naar NMV-secretaris@spirula.nl.

Een voorbeeld van de nieuwsbrief (september 2016) vindt u hier.

Alle beschikbare schriftelijke NMV-uitgaven, ook losse nummers en supplementen van de tijdschriften, kunt u (indien niet uitverkocht) bestellen bij de secretaris van de vereniging. Leden kunnen hiertoe ook de binnenzijde van de omslag van Spirula raadplegen.

Bijdragen in oude jaargangen (tot 3 jaar terug) van het Correspondentieblad/Spirula en Basteria zijn te downloaden via natuurtijdschriften.nl.